Werken met Heftrucks

Werken met onze techniek

Als je bij Vollebregt komt werken, gebruik je de nieuwste technologie in heftrucks en transportmiddelen. Onze technici werken aan uitdagende projecten, van onderhoud en reparaties tot de implementatie van geavanceerde nieuwe systemen. Dit alles in een omgeving waar leren en verbeteren van vaardigheden wordt gestimuleerd.

Over ons

Vollebregt Vorkheftrucks levert niet alleen een breed scala aan heftrucks en transportapparatuur, maar is ook een pionier in het gebruik van elektrische en high-capacity modellen voor geavanceerde logistieke oplossingen.

Naast verkoop van nieuwe en gebruikte machines, kunt u bij Vollebregt terecht voor verhuur, onderhoud en leasing. Dit alles tegen zeer scherpe tarieven. Het bedrijf staat garant voor snelle levering, klantvriendelijkheid en betrouwbare service. In het moderne bedrijfspand van ruim 6.000 m2, zijn een compleet ingerichte werkplaats, grote opslagruimte, volwaardige spuitcabine en ruime kantoren gevestigd.

Uit eigen voorraad worden heftrucks, reachtrucks, elektropallettrucks, pallettrucks, trekkarren, stapelaars geleverd, evenals vele andere interne transport toepassingen. Diesel, LPG en tegenwoordig zeer veel elektrisch met hefcapaciteiten van 800 tot 16.000 kg. en hefhoogtes tot 8.5 meter. Kortom, voor iedere werkplek wordt de juiste oplossing geboden.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer over ons weten, neem dan gerust contact met ons op.