Vollebregt Bleiswijk Ook in Delft een begrip in heftrucks

Vollebregt Vorkheftrucks Heftruck kopen in Delft

Wij hebben een ruime keuze nieuwe of gebruikte of heftrucks voor u! Bent u op zoek naar een heftrucks voor uw bedrijf in Delft of omgeving? Neem dan even contact met ons op via 010 521 32 88 of info@vorkheftrucks.nl

Wij denken graag met u mee! Bekijk ons overzicht met heftrucks of neem direct contact met ons op voor vragen of een scherpe offerte op maat. 

Met een uitgebreid landelijk dekkend servicenetwerk en centrale ligging kunnen wij eenvoudig in Delft zijn om u snel van dienst te zijn.

Door bij ons een heftruck te kopen bent u zeker van:

  • Ruim aanbod heftrucks
  • Ook ander intern transportmateriaal
    Vlak in de buurt van Delft
  • Zeer scherpe tarieven
  • Deskundig en gratis advies
  • Snelle levering

Over Delft
Delft is een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Op 1 april 2016 telde de gemeente Delft 101.053 inwoners (bron: CBS).

Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, vooral als Delft Kennisstadmet als slogan Creating History.

Vorkheftrucks van Vollebregt Vorkheftrucks
Goede machines en service is voor ons logisch. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 40 jaar en we hebben een vloot van 650 heftrucks. Er staat dus altijd een heftruck voor u bij. Bel 010 521 32 88 of mail naar info@vorkheftrucks.nl voor de mogelijkheden. Bent u meer geïnteresseerd in het huren van een heftruck, dan bent u welkom op onze website www.heftruck-verhuur.nl