Vollebregt Bleiswijk Ook in Amsterdam een begrip in heftrucks

Vollebregt Vorkheftrucks Heftruck kopen in Amsterdam

Wij hebben een ruime keuze nieuwe of gebruikte of heftrucks voor u! Bent u op zoek naar een heftrucks voor uw bedrijf in Amsterdam of omgeving? Neem dan even contact met ons op via 010 521 32 88 of info@vorkheftrucks.nl

Wij denken graag met u mee! Bekijk ons overzicht met heftrucks of neem direct contact met ons op voor vragen of een scherpe offerte op maat. 

Met een uitgebreid landelijk dekkend servicenetwerk en centrale ligging kunnen wij eenvoudig in Amsterdam zijn om u snel van dienst te zijn.

Door bij ons een heftruck te kopen bent u zeker van:

  • Ruim aanbod heftrucks
  • Ook ander intern transportmateriaal
    Vlak in de buurt van Amsterdam
  • Zeer scherpe tarieven
  • Deskundig en gratis advies
  • Snelle levering

Over Amsterdam
Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De stad ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland en telt 905.234 inwoners (31 januari 2022, CBS). Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente (in 2007: 177) behoort tot de hoogste ter wereld.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. 

Vorkheftrucks van Vollebregt Vorkheftrucks
Goede machines en service is voor ons logisch. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 40 jaar en we hebben een vloot van 650 heftrucks. Er staat dus altijd een heftruck voor u bij. Bel 010 521 32 88 of mail naar info@vorkheftrucks.nl voor de mogelijkheden. Bent u meer geïnteresseerd in het huren van een heftruck, dan bent u welkom op onze website www.heftruck-verhuur.nl