Vollebregt Bleiswijk Ook in het Westland een begrip in heftrucks

Vollebregt Vorkheftrucks Heftruck kopen in het Westland

Wij hebben een ruime keuze nieuwe of gebruikte of heftrucks voor u! Bent u op zoek naar een heftrucks voor uw bedrijf in het Westland of omgeving? Neem dan even contact met ons op via 010 521 32 88 of info@vorkheftrucks.nl

Door bij ons een heftruck te kopen bent u zeker van:

  • Ruim aanbod
  • Vlak in de buurt van het Westland
    Ook ander intern transportmateriaal
  • Zeer scherpe tarieven
  • Deskundig en gratis advies
  • Snelle levering

Met een uitgebreid landelijk dekkend servicenetwerk en centrale ligging kunnen wij eenvoudig in het Westland zijn om u snel van dienst te zijn. Wij denken graag met u mee! Bekijk ons overzicht met heftrucks of neem direct contact met ons op voor vragen of een scherpe offerte op maat. 

Over het Westland
Het Westland is van origine een landstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het betreft het gebied ten noorden van de Nieuwe Waterweg, ten zuiden van Den Haag, ten oosten van Hoek van Holland, en ten westen van Delft.

De naam 'Westland' is afgeleid van de westelijke ambachten van het Hoogheemraadschap van Delfland. Deze westelijke ambachten omvatten naast het huidige glastuinbouwgebied ook Rijswijk, Voorburg en Vlaardingerambacht.

Vorkheftrucks van Vollebregt Vorkheftrucks
Goede machines en service is voor ons logisch. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 40 jaar en we hebben een vloot van 650 heftrucks. Er staat dus altijd een heftruck voor u bij. Bel 010 521 32 88 of mail naar info@vorkheftrucks.nl voor de mogelijkheden. Bent u meer geïnteresseerd in het huren van een heftruck, dan bent u welkom op onze website www.heftruck-verhuur.nl