Monteur

Monteur

Ben jij gepassioneerd over techniek en sleutelen? Bij ons kom je in aanraking met echt vakmanschap! Als monteur ga je uitdagingen niet uit de weg, vooral niet als het gaat om het oplossen van storingen en het hands-on werken aan transportmateriaal. Wij bieden alle ruimte om je bestaande vaardigheden te gebruiken en verder te ontwikkelen in het werken met heftrucks. We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en leergierige teamgenoot. Ervaren monteurs die een liefde hebben voor techniek zijn van harte welkom in ons dynamische team!

Wat ga je doen?

  • Het onderhouden en repareren van onze huur en koop heftrucks
  • Repareren van diverse intern transportmiddelen
  • Je werkt in een mooie werkplaats met meerdere collega’s samen
  • Je voert keuringen uit volgens de VA-keur richtlijn (wij zijn VA-gecertificeerd keurend bedrijf)
  • Op orde houden van je eigen werkplek en de gezamenlijke werkplaats
  • Mogelijkheid tot diverse opleidingsprogramma’s

Wil jij graag ons team versterken en aan de slag als monteur wat vragen wij?

We verwachten van je dat je goed kunt sleutelen en elektrotechniek interessant vindt Ervaring met sleutelen aan heftrucks als heftruckmonteur is een voordeel maar niet noodzakelijk Je houdt van sleutelen want dat kan je bij ons nog echt! Je vindt het leuk om met collega's samen te werken.

Je salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw leeftijd en ervaring als (heftruck)monteur. Naast een goede beloning vinden wij een goede werksfeer en de mogelijkheden om je te ontwikkelen zeer belangrijk.

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden (CAO-kleinmetaal) zonder meer goed en is, na je tijdelijke dienstverband, ons doel een vast dienstverband. De informele organisatie en goede balans tussen werk en privé zorgen ervoor dat het prettig is te werken bij Vollebregt Vorkheftrucks. We zijn officieel Toyota dealer met toegang tot hun trainingsprogramma’s.

Reageren?

Wil je reageren op deze vacature, neem dan contact op met: Fransje Dofferhoff

Vacature overzicht