Automonteur

Automonteur

Ben jij enthousiast over auto- en mechanische techniek? Sluit je aan bij ons team voor een carrière waar traditioneel sleutelwerk centraal staat! Als automonteur richt je je op complexe uitdagingen in het onderhoud van transportmaterieel. Wij bieden volop mogelijkheden om je technische skills in automontage te ontwikkelen. Ben jij een leergierige automonteur met een passie voor techniek? Wij zien jou graag in ons toegewijde team!

Wat ga je doen?

  • Het onderhouden en repareren van onze huur en koop heftrucks
  • Repareren van diverse intern transportmiddelen
  • Je werkt in een mooie werkplaats met meerdere collega’s samen
  • Je voert keuringen uit volgens de VA-keur richtlijn (wij zijn VA-gecertificeerd keurend bedrijf)
  • Op orde houden van je eigen werkplek en de gezamenlijke werkplaats
  • Mogelijkheid tot diverse opleidingsprogramma’s

Wil jij graag ons team versterken en aan de slag als monteur wat vragen wij?

We verwachten van je dat je goed kunt sleutelen en elektrotechniek interessant vindt Ervaring met sleutelen aan heftrucks als heftruckmonteur is een voordeel maar niet noodzakelijk Je houdt van sleutelen want dat kan je bij ons nog echt! Je vindt het leuk om met collega's samen te werken.

Je salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw leeftijd en ervaring als (heftruck)monteur. Naast een goede beloning vinden wij een goede werksfeer en de mogelijkheden om je te ontwikkelen zeer belangrijk.

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden (CAO-kleinmetaal) zonder meer goed en is, na je tijdelijke dienstverband, ons doel een vast dienstverband. De informele organisatie en goede balans tussen werk en privé zorgen ervoor dat het prettig is te werken bij Vollebregt Vorkheftrucks. We zijn officieel Toyota dealer met toegang tot hun trainingsprogramma’s.

Reageren?

Wil je reageren op deze vacature, neem dan contact op met: Fransje Dofferhoff

Vacature overzicht