Vollebregt-Bleiswijk ontwikkelt klaprek voor zowel blok- als europallet

Door het toenemend gebruik van europallets in met name de groente- en fruitwereld, lopen veel bedrijven in deze sector tegen het probleem aan dat men niet meer kan volstaan met één type pallettruck. De pompwagen is of te breed of juist te smal. De aanschaf van een extra pallettruck is een relatief dure investering en het gebruik van meerdere type's is bovendien niet echt praktisch.

Om dit probleem te ondervangen heeft Vollebregt Bleiswijk een speciaal klaprek ontwikkeld waarmee de vorken van de pallettruck 20 cm. kunnen worden ingekort en de europallet optimale steun verkrijgt van het 150 cm. hoge rek. De europallet kan overdwars opgetild worden zonder dat de lepels het volgende pallet meenemen. Wanneer men vervolgens een blokpallet moet verplaatsen, klapt men het rek weer in en hebben de lepels weer de originele lengte van 100 cm.

Het klaprek past op ieder type pompwagen - zowel meeloper als meerijder - en is voorzien van een veer voor de vergrendeling. Kortom, een even eenvoudige als praktische oplossing waar veel bedrijven hun voordeel mee kunnen doen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons klaprek voor zowel blok- als europallet neem dan contact met ons op via telefoon: 010 - 521 32 88 of e-mail: info@vorkheftrucks.nl

Occasions: filter resultaat

Hieronder kunt u op extra velden filteren.
Model
Merk
Brandstof
Hefvermogen
Hefhoogte
Doorrijhoogte
Bouwjaar
Reset zoekopties

Bel me terug

Naam*
Telefoon*

Zoeken

Binnen de site zoeken, voer hieronder uw zoekterm in.