Aanbiedingen

Waterkan
Waterkan, 20 liter met slang en vulpistool.

Prijs: € 53,-Demineraliseer Unit

Met dit apparaat kunt u direct uit de kraan water aftappen, dat in zuiverheid overeenkomt met gedestilleerd water. Alle in leidingwater opgeloste zouten (ook fluor) zijn dan verwijderd. De voortgaande uitputting van de vulling is zichtbaar, doordat de kleur langzamerhand in geelbruin overgaat.

Het op de buis aanwezige etiket geeft de stand aan, waarin het apparaat (voor zien van 2 ophangbeugeltjes) gemonteerd moet worden. De bovenste kap is los voor het wisselen in de toekomst van patronen.

U kunt het apparaat met de bijgesloten slang aan de kraan verbinden. Laat voor gebruik het apparaat even doorlopen. Draai de kraan zodanig open, dat er een dun straaltje uitkomt. Ca. 20 liter per uur.

Prijs: € 57,- excl. BTW(complete unit, inclusief 1e vulling!) 


Wanneer verliest de vulling zijn werking?
Naarmate u water met het apparaat zuivert, ziet u de vulling langzaam verkleuren van blauw naar geel. Heeft de kleurverandering bijna de onderste kap bereikt, dan moet u de vulling door een nieuwe vervangen.


Vervanging van de vulling

U verwijdert de lossen bovenkap door deze rondom zachtjes lost te tikken (plastic afsluitdopjes er af). Bij montage de kap weer invetten. Laat het apparaat droog lopen en keer het daarna om, even schudden of blaas in de uitstroomopening. Nu kunt u de nieuwe vulling in de buis gieten. Dit doet u door in de fles met nieuwe vulling steeds wat water uit de kraan te laten lopen, even schudden en in de buis gieten. Dit herhalen tot de gehele hervulling in de buis zit en u het bovendeksel weer kunt sluiten.

Prijs hervulpatroon: € 32,-- excl. BTWMobiele vulkar

Mobiele elektrische vulkar met hoge drukvulling en speciaal pistool met automatische afslag. Luxe watervulkar voor intensieve gebruiker.

Deze vulkar is voorzien van:
  • Onderhoudsvrije accu, waardoor overal inzetbaar zonder snoeren.
  • Handige, degelijke kar om gemakkelijk naar iedere batterij te rijden.
  • Adapter om op te laden, automatisch geregeld.
  • 60 liter watervat.
  • Toepasbaar met het millennium vulsysteem d.m.v snelkoppeling.
  • Special watervulpistool met automatische afslag, waardoor u nooit te vol vult en niet continue hoeft mee te kijken in de cel.
  • Automatisch afslag op het pompje waardoor de accu niet meer geheel leeg kan lopen.
SPECIALE ACTIE PRIJS: € 795,- excl. BTW

Occasions: filter resultaat

Hieronder kunt u op extra velden filteren.
Model
Merk
Brandstof
Hefvermogen
Hefhoogte
Doorrijhoogte
Bouwjaar
Reset zoekopties

Bel me terug

Onderwerp*
Naam*
Telefoon*

Zoeken

Binnen de site zoeken, voer hieronder uw zoekterm in.