Sponsoring en links

Vollebregt wederom hoofdsponsor Team Oostland Alpe d’HuZes: 
Marcel Vollebregt reed in 2012/13/14 mee in Team Oostland om 6 x de berg te beklimmen voor de kankerbestrijding, met als doel om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor onderzoek.

Dit jaar gaat hij mee als begeleiding van het team en is Vollebregt wederom (hoofd-) shirtsponsor

Tevens sponsort Vollebregt ook in 2022 wederom de organisatie van AD6 met diverse heftrucks en pallettrucks op de Alpe in Frankrijk!  

Doet u ook mee ?

www.opgevenisgeenoptie.nl


kwf.nl
Vollebregt ondersteunt KWF Kankerbestrijding.

helpmijleven.org
Stichting 'Help mij leven' helpt Braziliaanse straatkinderen. De straatkinderen in Brazilië leveren dagelijks een strijd op leven en dood. Stichting 'Help mij leven' biedt deze kinderen een toekomst, door het werk van de Braziliaanse organisaties REMER en Sparta te steunen.

serieus Request
Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ’s van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen.  In 2012 staat het Glazen Huis in Enschede.

Kom in de kas
Op zaterdag 5 en zondag 6 april 2014 bezochten zo’n 202.000 mensen Kom in de Kas, de landelijke open dag van de Nederlandse glastuinbouw. Alle bezoekers hebben genoten van bijzondere bloemen, prachtige pot- en perkplanten en gezonde groenten. De 37e editie van Kom in de Kas vond dit weekeinde plaats in 23 regio’s, verspreid over het hele land, en was wederom zeer succesvol. Opvallend was dat veel gezinnen met jonge kinderen de kassen bezochten.

Sport

Sporten en ontspanning houden de geest gezond. Daarom ondersteunt Vollebregt de volgende sportverenigingen:

Occasions: filter resultaat

Hieronder kunt u op extra velden filteren.
Model
Merk
Brandstof
Hefvermogen
Hefhoogte
Doorrijhoogte
Bouwjaar
Reset zoekopties

Bel me terug

Naam*
Telefoon*

Zoeken

Binnen de site zoeken, voer hieronder uw zoekterm in.