Introductie Toyota Traigo 80

Ontdek onze nieuwe generatie Traigo80 2-3,5 ton elektrische vorkheftrucks. Nu ook verkrijgbaar met lithium-ionbatterij, geweldige ergonomie in een robuust ontwerp voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. Verbeter uw productiviteit: stap over op elektrisch.

Allround werk

Het basismodel biedt een grote stabiliteit en restcapaciteit, en biedt de vorkheftruckbestuurder een ruime en ergonomische werkomgeving.

Krappe ruimtes

Dankzij zijn kortere afmetingen navigeert de compacte vorkheftruck Traigo80 beter in smallere ruimtes zoals gangpaden.

Hanteren van grote lasten

Traigo80 is verkrijgbaar met een lastzwaartepunt van 600 mm, ideaal voor het hanteren van grotere lasten.

 

Lithium-ion

Met lithium-ion maakt Traigo80 snel en eenvoudig opladen mogelijk. U hoeft de batterij niet te verwisselen terwijl de prestaties tijdens de dienst hoog blijven. 

Langer met minder

Zelfs met de kleinste batterij en oplader is een volledige dienst van 8 uur mogelijk. Laad de Traigo80 twee keer 15 minuten op tijdens de belangrijkste werktijden en sluit hem gedurende 45 minuten aan tijdens de lunchpauze halverwege de dienst.

Intelligent energy pack

Met goede laaddisciplines kunnen heftrucks met zelfs het kleinste energiepakket de klok rond werken. Traigo80 wordt geleverd met 2 energy packs, passend bij uw werkzaamheden.

De juiste energieoplossing voor uw toepassing

De Traigo80 is ook geschikt voor waterstof en natuurlijk verkrijgbaar met een traditionele loodzuur batterij met eenvoudige deuropening voor het verwisselen van de banden.

Occasions: filter resultaat

Hieronder kunt u op extra velden filteren.
Model
Merk
Brandstof
Hefvermogen
Hefhoogte
Doorrijhoogte
Bouwjaar
Reset zoekopties

Bel me terug

Naam*
Telefoon*

Zoeken

Binnen de site zoeken, voer hieronder uw zoekterm in.