Introductie Toyota Traigo 80

Tijdens de LogiMAT 2013 beurs in Stuttgart (Duitsland) heeft Toyota Material Handling een preview getoond van de nieuwe Toyota Traigo 80-volt elektrische vorkheftruck met hefcapaciteiten van 2,0 – 3,5t.  Inmiddels wordt de produktie opgestart en begin augustus krijgen wij 2 eigen demonstratie-trucks.  Alle prijzen en technische informatie is beschikbaar en de trucks zijn vanaf heden te bestellen.  

Dit nieuw model maakt de Traigo-range elektrische vorkheftrucks compleet. De Traigo serie wordt hiermee leverbaar in hefcapaciteiten van 1,0 tot 8,0 ton. Net als deze reeds op de Nederlandse markt verkrijgbare serie Traigo heftrucks, zijn de nieuwe modellen in de Traigo80 serie van duurzame bouwkwaliteit, compact van ontwerp, multifunctioneel, gebouwd voor optimaal bestuurderscomfort en geschikt voor intensieve inzet.


6 modellen, 3 chassistypen, 2 compact modellen

De nieuwe range bestaat uit 6 modellen, gebouwd in 3 chassisvarianten waarvan 2 compact modellen. De Traigo80 wordt leverbaar in hefcapaciteiten van 2 ton, 2,5 ton compact, 2,5 ton, 3,0 ton compact, 3,0 ton en 3,5 ton. De gehele Traigo80 line-up is uitgerust met efficiënte en krachtige Toyota AC rij- en hefmotoren. Om in te spelen op de toenemende trend, waarbij elektrische vorkheftrucks de rol van heftrucks uitgerust met verbrandingsmotor overnemen, wordt de Traigo80 serie leverbaar met een ruime keus aan cabines. Daarmee zijn ze ook geschikt voor buiten toepassingen en bieden ze gebruikers optimaal comfort in uiteenlopende weersomstandigheden.

Kaizen als vertrekpunt
In lijn met Toyota’s Kaizen filosofie, maakt de Traigo80 een stap voorwaarts ten opzichte van zijn voorganger. De heftruck is ontworpen n.a.v. uitgebreid markt- en veldonderzoek. Met als doel om productiever te zijn, mede mogelijk dankzij toename van de rijsnelheid. Daaraan gekoppeld is een efficiënter energieverbruik. Ook het zicht rondom is verbetert dankzij een ruime keus aan doorkijkmasten. Vanzelfsprekend is de nieuwe Traigo80 uitgerust met Toyota’s unieke systeem van actieve stabiliteit (SAS), dat de referentie is op het gebied van veilig en verstandig werken met heftrucks. Een systeem dat tevens bijdrage levert aan het verlagen van kosten gemoeid met intern transport materieel.

Occasions: filter resultaat

Hieronder kunt u op extra velden filteren.
Model
Merk
Brandstof
Hefvermogen
Hefhoogte
Doorrijhoogte
Bouwjaar
Reset zoekopties

Bel me terug

Naam*
Telefoon*

Zoeken

Binnen de site zoeken, voer hieronder uw zoekterm in.