left

T-shirt

Vorkheftrucks logo

www.vorkheftrucks.nl
info@vorkheftrucks.nl

t-shirt

Vorkheftrucks logo

KWF

Alpe d'huzes

Alpe d'huzes

Seperator

Like onze Facebook pagina en verdien € 5,- voor Alpe d'HuZes!

Vollebregt Vorkheftrucks is dit jaar hoofdsponsor van Team Oostland ( met 43 deelnemers aan Alpe d'Huzes ) en Marcel Vollebregt fietst zelf mee in een poging om 6x de berg te beklimmen voor de kankerbestrijding. Dit om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor onderzoek.
Voor iedere like die we vanaf nu ontvangen storten we € 5,- naar het goede doel (met een maximum van € 2.500,-)

Like ons en steun automatisch het goede doel: Alpe d'HuZes!

Lees verder

Seperator

Introductie Toyota Traigo80

Als officieel dealer van Toyota willen wij u graag bekend maken met de nieuwe Traigo 80 – elektrische vorkheftruck met een hefcapaciteit van 2000 tot 3500 kg.

Met de Traigo80 maakt Toyota de range van elektrische vorkheftrucks compleet. De produktie van de geheel vernieuwde truck wordt binnenkort opgestart en vanaf augustus hebben wij 2 demonstratie-trucks beschikbaar.

Lees verder

Seperator

15% AD6 korting in onze online webshop

Naast onze Like-actie vragen wij uw aandacht voor onze webshop. Onze webshop staat vol met handige artikelen waarmee u uw heftruck universeler kunt inzetten of goed kunt onderhouden. Kijk eens naar een werkkooi voor veilig werken op grote hoogte of een overschuiflepel voor de handling van dubbele pallets. Ook kunt u artikelen bestellen voor het (tussentijdse) onderhoud van uw heftruck. Denk aan watervullen, smeren en lakken in de originele kleuren. Kortom alles rond de heftruck, nu gecombineerd met een mooie introductie korting of de 15% bonuskorting voor het goede doel: Alpe d'HuZes (t/m 5 juni 2013 )

Naar de webshop

Seperator

Vollebregt sponsor van
Alpe d'HuZes 2013
en fietst mee!

A. Vollebregt B.V.
Industrieterrein "De Hoefslag"
Marconistraat 5
2665 JE Bleiswijk


Telefoon:
Fax:
Email:


010 - 521 32 88
010 - 521 96 73
info@vorkheftrucks.nl

Home
Occasions
Producten
Webshop
Contact

Right