VEBIT en COM-keur samen verder als VA-Keur!

Fedecom en VEBIT hebben het voornemen om per 1 januari 2016 te fuseren. Door deze bundeling van krachten kunnen de belangen van de leden beter bediend worden en kan er efficiënter en slagvaardiger worden gewerkt.

 

VA-keur: het nieuwe keurmerk

 

De twee gerenommeerde merken van veiligheidskeuringen op arbeidsmiddelen en machines, COM-Keur en VEBIT Keur, gaan per die datum samen verder onder de nieuwe naam: VA-Keur.


Dit nieuwe, krachtige en frisse  “Veiligheid Arbeidsmiddelen Keur” gaat vanaf 2016 de markt bedienen voor een brede scope van arbeidsmiddelen en machines.

Van klein handgereedschap tot aan grote machines en werktuigen. VA-keur heeft een landelijk dekkend netwerk van ruim 240 gecertificeerde keurbedrijven en ruim 1.200 gekwalificeerde keurmeesters.

 

Een stap richting meer veiligheid

Met deze stap benadrukken Fedecom en VEBIT het belang van borging van de veiligheid van arbeidsmiddelen en machines in land- en tuinbouw, groenbeheer, infrastructuur en interne bedrijfslogistiek. Gebruikers zijn zich in toenemende mate bewust van de veiligheidsrisico’s en nemen maatregelen om deze te voorkomen. De borging van de veiligheid door regelmatige keuring van machines en werktuigen is een belangrijk instrument. Door de fusie en integratie van keurmerken willen Fedecom en VEBIT de bewustwording een impuls geven en vooral veiligheidsmaatregelen stimuleren.

 

Meer onafhankelijkheid

Door de sterke elementen van COM-Keur en VEBIT keur in het nieuwe VA-keur te combineren ontstaat een kwalitatief hoogstaande en betrouwbare veiligheidskeuring. Met VCA-certificering vooraf en een steekproefcontrole achteraf, biedt VA-Keur een zeer complete en onafhankelijke keuring. De nieuwe naam en het logo zullen in de markt de identiteit geven aan kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid van de arbeidsmiddelen en machines.

Maak nu al kennis met VA-Keur

VA-Keur zal van 10 – 13 november a.s. met een eigen stand (standnummer 10.C040) op de Logistica in de Jaarbeurs  te Utrecht aanwezig zijn.

Fedecom en Vebit
 

Fedecom is de branchevereniging voor bedrijven in de Landbouwtechniek, Veehouderijtechniek, Groentechniek, Tuinbouwtechniek en Industrie & Intern transport. Fedecom behartigt de belangen van zo’n 900 fabrikanten, importeurs en dealerbedrijven in Nederland met circa 15.000 medewerkers. Fedecom levert haar leden toegevoegde waarde door te werken aan specifieke prioriteiten, zoals opleidingen voor medewerkers en ondernemers, kwaliteitsborging arbeidsmiddelen, markt- en sector-informatie, promotie middels beurzen en internationalisatie.

VEBIT is de Verenigde Bedrijven Intern Transport met ruim 120 lid bedrijven. VEBIT richt zich op merkonafhankelijke bedrijven die mobiel intern transportmaterieel verkopen, verhuren en/of onderhouden dan wel uitrustingsstukken voor deze machines fabriceren.

Occasions: filter resultaat

Hieronder kunt u op extra velden filteren.
Model
Merk
Brandstof
Hefvermogen
Hefhoogte
Doorrijhoogte
Bouwjaar
Reset zoekopties

Bel me terug

Onderwerp*
Naam*
Telefoon*

Zoeken

Binnen de site zoeken, voer hieronder uw zoekterm in.