Natures Pride

Nature's Pride besteld 11 nieuwe trucks bij Vollebregt waaronder 5 nieuwe Toyota Traigo 48 heftrucks voor de nieuwbouw lokatie.


Nature’s Pride is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren, exporteren, rijpen,verpakken en distribueren van exotische groenten en fruit. Nature's Pride heeft over heel de wereld toegewijde telers die al jaren met hun samenwerken.

Men heeft het doel om de consumenten elke dag te tevreden te stellen door de beste en meest verse producten te leveren. Sinds de oprichting van Nature’s Pack in 2006 is het bedrijf uitgegroeid tot een full-service exotische groenten en fruit leverancier met ultieme flexibiliteit voor onze klanten: zowel de groente en fruit groothandel als ook supermarktketens. Men zal blijven samenwerken met klanten en telers om de consument te blijven prikkelen door de lekkerste exotische groenten en exotisch fruit te leveren.


 
De drijvende kracht van Shawn Harris

Oprichter en CEO van Nature's Pride, Shawn Harris begon bij toeval een carrière in Groenten & Fruit toen zij, met haar Finance diploma onder haar arm, vanuit Wisconsin, Amerika naar Nederland verhuisde.

Zij bewees een grote aanpassingsvermogen en leervaardigheid te bezitten. Na te hebben gewerkt voor 2 gerenommeerde Nederlandse / Belgische Fruitveiling importeurs en exporteurs richtte zij 12 jaar geleden haar eigen bedrijf op met de hulp van een gerespecteerde Noorse distributeur. In die tijd heeft zij een bedrijf opgebouwd met momenteel 267 werknemers, producten uit meer dan 50 landen en 357 klanten uit heel Europa. Naast een goed zakelijk inzicht is Shawn Harris van mening dat het de verantwoordelijkheid van Nature’s Pride is om iets aan de samenleving terug te geven. Dat is reden waarom Nature’s Pride verschillende sociale projecten in heel de wereld steunt.

Als Vollebregt Vorkheftrucks zijn wij trots op de langdurige samenwerking met dit mooie bedrijf.

Occasions: filter resultaat

Hieronder kunt u op extra velden filteren.
Model
Merk
Brandstof
Hefvermogen
Hefhoogte
Doorrijhoogte
Bouwjaar
Reset zoekopties

Bel me terug

Naam*
Telefoon*

Zoeken

Binnen de site zoeken, voer hieronder uw zoekterm in.