Delta Safety HoogwerkeropleidingVeiligwerken met uw hoogwerker heeft een hoge prioriteit binnen ons bedrijf.  Enerzijds door veilige, SGS gekeurde machines en anderzijds door goed opgeleide chauffeurs binnen uw bedrijf.

Wij hebben een jarenlange samenwerking met Delta Safety Training voor onafhankelijke opleidingen:
Kies voor de opleiding via EVC procedure:Sinds 1 oktober 2013 is het bij Delta Safety ook mogelijk om via de EVC-procedure het certificaat Veilig Werken met de Hoogwerker te behalen of te verlengen. Net als de succesvolle EVC procedure Heftruck of Reachtruck zal deze procedure maar een uur duren en tijdens de werkzaamheden op locatie afgenomen worden. Ook deze EVC procedure geeft recht op vermindering van de afdracht loonbelasting. U bespaart dus dubbel, zowel op kostbare arbeidstijd en op cursuskosten.
 
Wat is EVC?

EVC staat voor Erkennen van Verworven Competenties. In een EVC-procedure worden kennis en vaardigheden van een persoon in kaart gebracht. Een bestuurder van een hoogwerker van wie het certificaat niet meer geldig is of verlengd moet worden, zal waarschijnlijk over voldoende kennis en vaardigheden beschikken om recht te hebben op een nieuw certificaat Veilig Werken met de Hoogwerker. Daar is deze EVC-procedure op gebaseerd. 

Voor wie?

Voor deze procedure komen personen in aanmerking die ervaring hebben met het werken met een Hoogwerker, maar niet eerder een certificaat behaald hebben of van wie het certificaat (binnenkort) verlopen is.


Hoe werkt het?

In ongeveer een uur tijd wordt door een deskundige en geaccrediteerde 'assessor' bepaald of de theoretische kennis en praktische vaardigheden van de kandidaat op het juiste niveau zijn. De bevindingen van de assessor worden vastgelegd in een ervaringscertificaat. Indien de competenties van de kandidaat inderdaad op het juiste niveau zijn, kan het ervaringscertificaat worden omgezet in een hoogwerkercertificaat van Delta Safety met een geldigheid van 5 jaar. Anders kan het gewenste niveau via een training worden bereikt.

Wilt u gebruik maken van de EVC procedure Hoogwerker?

 
Contactformulier
 
Bedrijfsnaam
Naam contactpersoon*
E-mail*
Plaats*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Opmerkingen
Velden met een * zijn verplicht


Occasions: filter resultaat

Hieronder kunt u op extra velden filteren.
Model
Merk
Brandstof
Hefvermogen
Hefhoogte
Doorrijhoogte
Bouwjaar
Reset zoekopties

Bel me terug

Naam*
Telefoon*

Zoeken

Binnen de site zoeken, voer hieronder uw zoekterm in.