Yamato order

Yamato Transport is een wereldwijde Japanse logistiek dienstverlener, welke in 1919 werd opgericht en vanaf 1986 gevestigd is in Nederland.  Inmiddels zijn er in Europa 11 vestigingen opgezet om de relaties een efficiënt en volledig dekkend netwerk aan te kunnen bieden.

Yamato


In Ridderkerk werken Vollebregt en Yamato al ruim 15 jaar samen. De vestiging Ridderkerk concentreert zich in de logistieke sfeer vooral op opslag en distributie, waarbij diensten als Value Added Services, Fiscale Vertegenwoordiging, Forwarding, pallet- en pakket-leveringen als verlengstuk van deze dienstverlening worden gezien.

Yamato


Meer informatie kunt u vinden op www.yamatoeurope.com

Recent is de gehele huurvloot vervangen door fabrieksnieuwe trucks van Toyota en BT, welke Vollebregt als  officieel dealer van Toyota Nederland in het programma heeft.   De 7 vorkheftrucks van het type Traigo 48 zijn voorzien van minilever-bediening,  een SAS-systeem en is door de lage opstap zeer goed toegankelijk. 

De BT-meerijder heeft zich in de praktijk al vele jaren bewezen en de BT-reachtruck van het nieuwste model is o.a. door de speciale mastovergang en goede instelbaarheid zeer prettig in het gebruik.

De goede ervaringen met onze dienstverlening op het gebied van communicatie, service en onderhoud in combinatie met het prijsniveau en de flexibiliteit van het contract hebben geleid tot een vernieuwde langdurige samenwerking.. 

Occasions: filter resultaat

Hieronder kunt u op extra velden filteren.
Model
Merk
Brandstof
Hefvermogen
Hefhoogte
Doorrijhoogte
Bouwjaar
Reset zoekopties

Bel me terug

Naam*
Telefoon*

Zoeken

Binnen de site zoeken, voer hieronder uw zoekterm in.