Introductie BT Levio LWI160

De nieuwe BT Levio LWI160 elektrische pallettruck van Toyota is de eerste meelooptruck ooit die ontworpen is rond een modulaire lithium-ion accu. Dat maakt de truck zeer compact, licht en energiezuinig en verlegt de normen in de sector.


Verbeterde energiezuinigheid

De nieuwe BT Levio met lithium-ion accu van Toyota is een zeer compacte machine, die kleiner en lichter is zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Het model is bovendien veel energiezuiniger. De 24-volt BT Levio LWI160 biedt flexibele energieoplossingen. Het model wordt geleverd met een lithium-ion accu met een capaciteit van 50, 105 of 150 Ah, die snel en eenvoudig is op te laden. Afhankelijk van de behoeften van de klant zijn bovendien energieoplossingen op maat mogelijk.

Klanten hebben de keuze tussen externe of ingebouwde laders of laadpunten in vrachtwagens met diverse laadcapaciteiten. Tevens is er een nieuwe verbeterde aansluiting voor externe opladers verkrijgbaar met een push-in-aansluiting, waardoor de efficiëntie op de werkplek nog groter wordt.


Eenvoudig manoeuvreren

De BT Levio LWI160 is een elektrische magazijntruck die voor een groot aantal lichte, middelzware en zware meelooptoepassingen gebruikt kan worden. De truck is ideaal voor werkzaamheden in krappe ruimtes, zoals verkoopzones, winkels en supermarkten, maar leent zich ook perfect voor horizontaal transport, laden en lossen. Door het compacte formaat kan de bestuurder eenvoudig manoeuvreren en is de machine perfect om aan boord van bijvoorbeeld vrachtwagens te worden gebruikt. Deze innovatieve laagheffende truck van Toyota weegt slechts 269 kg (inclusief accu van 105 Ah) en kan moeiteloos ladingen tot 1,6 ton over korte tot middellange afstanden vervoeren met een rijsnelheid van maximaal 6 km/h.

Door zijn lage geluidsniveau en programmeerbare bedieningsinstellingen biedt de gebruikersvriendelijke en intuïtieve BT Levio LWI160 een optimaal bestuurderscomfort. Dankzij het nieuwe ontwerp van de elektrische lithium-ion pallettruck is veilig en efficiënt werken in alle situaties gegarandeerd. De disselboom is namelijk centraal geplaatst, waardoor de bestuurder een onbelemmerd zicht heeft.

De LWI160 heeft een geoptimaliseerde bochtbesturing, die afhankelijk van de hoek van de stuurarm automatisch de snelheid in bochten verlaagt. Doordat het risico van instabiele ladingen in bochten en voetletsels wordt verkleind, zorgt dit voor meer veiligheid op de werkplek. Met het unieke Click-2-Creep-systeem kan de bestuurder de machine op kruipsnelheid bedienen met de disselboom rechtop. Dat gaat eenvoudig door dubbel te klikken op de bedieningshendel, waardoor de wendbaarheid in krappe ruimtes wordt verbeterd.

Occasions: filter resultaat

Hieronder kunt u op extra velden filteren.
Model
Merk
Brandstof
Hefvermogen
Hefhoogte
Doorrijhoogte
Bouwjaar
Reset zoekopties

Bel me terug

Naam*
Telefoon*

Zoeken

Binnen de site zoeken, voer hieronder uw zoekterm in.